Ruilen en retour

Ruilen en retourneren
Wij stellen alles in het werk om uw bestelling naar volle tevredenheid uit te voeren. Mocht u echter niet tevreden zijn over het product dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retour sturen. Neem altijd contact met ons op over de afhandeling. U zult begrijpen dat een kledingstuk alleen ongedragen geretourneerd kan worden, het liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking.

 

Ruilen
Indien u uw aankoop wilt ruilen voor een andere maat of voor een ander product, dan kunt u het ongewenste product terugsturen. Neem wel altijd contact met ons op via info@thewildone.nl. U ontvangt van ons een retourenformulier en wij sturen u het juiste product toe. Dit is de allersnelste afwikkeling. Een eventueel prijsverschil en de extra (standaard) verzendkosten worden wel in rekening gebracht of verrekend. Indien wij een foutief product hebben opgestuurd zal deze fout natuurlijk kosteloos worden hersteld.

 

Retourneren
Voor een goede en snelle afhandeling dient u contact met ons op te nemen voordat u de producten retour stuurt. U ontvangt van ons een retourenformulier dat u op het pakketje kunt plakken. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Het aankoopbedrag van het geretourneerde product wordt binnen 7 werkdagen teruggestort.